Huisartsen-Traject


Er is zoveel meer, buiten het ziekenhuis!

Moderne zorgorganisatie
✔ Gespecialiseerd in basisartsen
✔ Persoonlijke aandacht
Schermafbeelding 2024-07-12 om 15.34.43

Optimale voorbereiding

Wanneer je als basisarts interesse hebt in de huisartsenzorg, helpt Artsen van morgen je graag verder. Wij staan klaar om je te begeleiden in de ontwikkeling van je persoonlijke en professionele competenties.

Gedurende ons maatwerk Huisartsen-traject, krijg jij de kans om relevante werkervaring op te doen, ter voorbereiding op een mogelijke vervolgstap naar de huisartsenopleiding. Met de toenemende vergrijzing en het stijgende aantal mensen met mentale problemen, zijn de vele facetten binnen bijvoorbeeld de ouderengeneeskunde en de psychiatrie uiterst leerzaam en relevant!

Ook organiseren we regelmatig workshops en trainingen die gericht zijn op essentiële vaardigheden voor huisartsen. Denk aan STARR-trainingen, communicatietrainingen, zorgmanagement, en preventieve geneeskunde.

Ben jij er klaar voor? Neem direct contact met ons op! 

Ontwerp zonder titel (57)

Een toekomst als huisarts?

Als basisarts in de huisartsenzorg ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten met uiteenlopende klachten en ziektebeelden. Je hebt de verantwoordelijkheid om zowel acute als chronische ziektegevallen te diagnosticeren, behandelen en beheren. Jouw rol is onsmisbaar, aangezien je niet alleen zorg verleent, maar ook een vertrouwensband opbouwt met je patiënten en hen begeleidt in hun gezondheidsreis. Als basisarts in de huisartsenzorg krijg je ook te maken met een diverse patiëntenpopulatie, waardoor elke dag een nieuwe uitdaging en leermogelijkheid biedt. Zoek je dus een leuke baan als ANIOS buiten het ziekenhuis? Dan is dit specialisme wellicht wel wat voor jou.

Schermafbeelding 2022-08-24 om 16.46.41

De voordelen van jouw Huisartsen-traject

Voel je de roeping om je te specialiseren als basisarts in de huisartsenzorg en het verschil te maken in de eerstelijns gezondheidszorg? Dan staat ons maatwerk Huisartsen-traject jou op het lijf geschreven. Kom werken bij een van de vele zorginstellingen waarmee we landelijk samenwerken en doe relevante werkervaring op. 

Jouw ambitie gecombineerd met onze expertise kan de perfecte combinatie zijn om de volgende stap in je medische carrière te zetten. Plan nu een afspraak in! 


Wist je dat: je na het afronden van ons huisartsen-traject in aanmerking komt tot wel 6 maanden korting op de duur van jouw huisartsenopleiding? 

Contactformulier