Partners


Er is zoveel meer, buiten het ziekenhuis!

Samen sterker

   Samenkomen is een begin, samen blijven is vooruitgang en samen werken is een succes!    - Henry Ford

Ontwerp zonder titel (22)

Wij maken het verschil

Onze artsen beschikken over veerkracht en hebben de lust zich te willen blijven ontwikkelen. Zij hebben zich bij ons aangesloten, omdat zij de behoefte hebben om persoonlijk te blijven groeien en zich als professional te ontplooien tot de best mogelijke arts. Door middel van adequate intervisies, begeleiding en coaching, reiken wij als organisatie onze artsen de hiervoor noodzakelijke tools aan. 

Daarnaast moedigen wij onze artsen actief aan om verbeteringen op locatie bij onze partners voor te stellen en mee te denken over de interne werkprocessen en protocollen. Met een arts van ons, kun jij als instelling rekenen op een gedreven professional en een objectieve adviseur tegelijkertijd.

 

Zonder titel (60 x 40 cm) (2)

Anders dan anders!

Bij ons is "anders" niet slechts een gedurfde uitspraak, maar een belofte die we met passie waarmaken.

In onze wereld draait het om meer dan alleen de match tussen arts en organisatie. We omarmen het unieke van elke arts én de specifieke uitdagingen van elke zorginstelling. Met zorgvuldig maatwerk brengen we vaardigheden in lijn met wensen en verwachtingen, maar verbinden we ook persoonlijkheden met de hartslag van een organisatie.

Onze organisatie is toegewijd aan de kracht van specialisatie. Daarom ligt onze focus op basisartsen en excelleren we in dit vakgebied. Deze toewijding vertaalt zich in scherpe expertise en een ongeëvenaard inzicht in de behoeften van zowel arts als organisatie.

Terwijl we enerzijds dé specialist zijn voor basisartsen, omarmen we de rijke variatie die de gezondheidszorg buiten het ziekenhuis te bieden heeft. Zo brengen wij het beste van beide werelden samen! 

Wij zijn niet gewoon anders. Wij zijn Artsen van morgen: gedreven door passie, expertise en een belofte van zorg, die dieper gaat. 

 

Hoe werkt het?

Schermafbeelding 2022-08-25 om 15.07.35

Kennismaking

Welke wensen en verwachtingen zijn er?

Schermafbeelding 2022-08-17 om 14.13.17

Afspraken

Kwalitatief, voordelig, betrouwbaar en snel!

 

Schermafbeelding 2022-08-25 om 15.27.06

Start

Wij gaan voor jullie aan de slag!

Zonder titel (60 x 40 cm) (1)

Wij lenen uit

Om onze basisartsen, ten behoeve van hun persoonlijke traject, relevante ervaring uit de praktijk mee te kunnen geven, werken wij nauw samen met partners in het hele land én in alle disciplines buiten het ziekenhuis. Dit doen wij op basis van uitlenen. Na het ondergaan van een grondige achtergrond-screening zal onze arts worden voorgesteld bij de meest passende partners uit de regio. Is de kennismaking wederzijds goed bevallen? Dan schakelen wij door! 

Daarbij verliezen wij nooit de primaire intenties uit het oog waarmee onze arts op locatie aan de slag gaat en zal er een duidelijke toegevoegde waarde voor hem of haar in de opdracht moeten schuilen. Zo dient de opdracht duur 9-12 maanden te zijn en moet er altijd ruimte zijn voor goede supervisie. Het resultaat? Continuïteit op locatie én artsen die de ruimte krijgen om steeds zelfstandiger een discipline op de inhoud te verkennen. 

Wat kun je verwachten?

Integriteit

Integriteit

Integriteit en eerlijkheid vormen ten alle tijden de basis voor onze omgang met zakelijke relaties, maar ook zeker met elkaar!

Professionaliteit

Professionaliteit

Een professionele werkwijze, met een informeel randje. Dat is de balans die wij nastreven!

Ontwerp zonder titel (20)

Creativiteit

Ruimte voor creativiteit staat hoog in het vaandel. Nieuwe ideeën zijn welkom en wij denken graag mee!

Ontwerp zonder titel (55)

Een maatschappelijke missie die verder gaat!

Onze belangen als zorginstelling reiken uit tot in de verre toekomst. Samen met onze partners, verenigingen én artsen maken wij dagelijks een verschil in de zorg van morgen. Door in te zetten op achtergestelde competenties die vrijwel niet aan bod komen gedurende de geneeskunde opleiding, ontwikkelen wij zelfverzekerde artsen, mét leiderschapskwaliteiten, een sterk empathisch vermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden. Dát maakt het verschil tussen 'de gewone dokter' en een fantastische arts bij Artsen van morgen! 

In maatwerk-trajecten begeleiden onze carrière adviseurs, die zelf arts zijn, onze artsen naar een goed geïnformeerde positie, van waaruit zij vol overtuiging en passie uiteindelijk voor een passend vervolg van hun opleiding kunnen kiezen. Zo creëren wij uitstekende artsen die uiterst weloverwogen hebben gekozen voor een specialisme en daar tot aan hun pensioen met veel plezier en geluk in zullen floreren. Zo zorgen wij voor uiterst kwalitatieve professionals én behoud van specialistische kennis op de langere termijn!

 

 

Voordelen

Schermafbeelding 2022-08-17 om 14.01.56

Gunstige tarieven

Onze tarieven zijn zeer voordelig, transparant en vrijgesteld van BTW! 

Ontwerp zonder titel (10)

Geen risico's

Wij zijn eindverantwoordelijk en dragen alle risico's!

Ontwerp zonder titel (11)

Kosteloze overname

Wilt onze arts in opleiding? Dan nemen wij afscheid en dragen we de arts kosteloos over! 

IMG_2287

Partner Specialisten

Door partners te worden, gaan wij een commitment met elkaar aan die voor ons van grote waarde is. Wij geloven in de kracht van samenwerken en tonen waardering voor het vertrouwen.

Ben jij namens jouw zorgorganisatie geïnteresseerd in een duurzame samenwerking met Artsen van morgen? Wij vertellen jou graag meer over de grote voordelen die je met ons als volwaardige Partner kunt verwachten en nemen de tijd om jouw vragen te beantwoorden.

Neem eenvoudig en vrijblijvend contact met ons op via: hallo@artsenvanmorgen.nl of bel naar 085 060 4242

Liever een digitale of fysieke afspraak inplannen met één van onze Partner Specialisten? Dat kan gemakkelijk via de agenda hieronder!

 

Beschikbare Basisartsen/ANIOS

Hieronder staan de basisartsen vermeld die binnenkort beschikbaar zullen komen of reeds beschikbaar zijn.

Wij doen er alles aan om de lijst met basisartsen zoveel als mogelijk up to date te houden. Geen geschikte arts gevonden? Klik hier en neem contact met ons op! 

artsen van morgen-02

Basisarts Psychiatrie

 • Leeftijd: 28 jaar
 • Woonplaats: Amsterdam
 • Beschikbaar per: 1 mei 2024
 • Aantal uren: 16 per week

  Geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar hallo@artsenvanmorgen.nl en vermeld kenmerk N.0423.
artsen van morgen-02

Basisarts Ouderengeneeskunde

 • Leeftijd: 28 jaar
 • Woonplaats: Arnhem
 • Beschikbaar per: juni 2024
 • Aantal uren: 32 per week

  Geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar hallo@artsenvanmorgen.nl en vermeld kenmerk N.07114.

Meest gestelde vragen

In welke delen van Nederland zijn jullie actief?

Wij zijn actief in heel Nederland en hebben reeds samenwerkingen binnen alle denkbare specialismen in de eerstelijnszorg. 

Hoe snel kunnen jullie een arts bij ons op locatie krijgen?

Dat is erg afhankelijk van de wensen, voorkeuren en ambities van onze artsen. Dat is in dit proces leidend, mede om te waarborgen dat de inzet duurzaam zal zijn.

Echter, spreken wij regelmatig artsen die zeer uiteenlopende voorkeuren hebben en kunnen wij tijdig contact opnemen indien wij aansluiting zien bij de wensen van een zorginstelling.

Hoe lang duurt een opdracht?

Wij hanteren een looptijd van 9-12 maanden. Uiteraard vinden wij het belangrijk om alles in goed overleg te doen. 

 

Welke tarieven hanteren jullie?

Voor informatie over tarieven en overige details die een mogelijke samenwerking aangaan, verzoeken wij jou om contact met ons op te nemen via hallo@artsenvanmorgen.nl of te bellen naar het telefoonnummer 085 060 42 42.

Wij staan jou graag te woord.

Op welke basis worden jullie artsen op locatie geplaatst?

Onze artsen krijgen op het gebied van de praktijkervaring de ruimte om dit elders op te doen. Praktijkervaring is echter slechts één van de onderdelen van onze verscheidene trajecten. 

De artsen zijn- en blijven gedurende tijdelijke opdrachten in dienst van Artsen van morgen. 

Krijgen wij de mogelijkheid om een arts over te nemen?

Indien een arts zijn of haar passie heeft gevonden in een specifiek specialisme en daar graag voor in opleiding gaat, zullen wij dit ten alle tijden aanmoedigen.

Wij vragen de betreffende zorginstelling niet om enige vorm van vergoeding hiervoor en wensen beide partijen veel succes met het vervolg. Ons doel is daarmee behaald!

In samenwerking met:

Wat onze Partners zeggen

Ellipse 8

- Mike D.

“Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, nesciunt.”

Ellipse 8

- Mike D.

“Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, nesciunt.”

Ellipse 8

- Mike D.

Contactformulier