Partners


Ambassadeurs van de eerstelijnszorg!

Samen sterker

   Samenkomen is een begin, samen blijven is vooruitgang en samen werken is een succes!    - Henry Ford

Ontwerp zonder titel (10)

Waarom met ons?

Onze artsen beschikken over veerkracht en hebben de lust zich te willen blijven ontwikkelen. Zij hebben zich bij ons aangesloten, omdat zij de behoefte hebben om persoonlijk te blijven groeien en zich als professional te ontplooien tot de best mogelijke arts. Door middel van adequate intervisies, begeleiding en coaching, reiken wij als organisatie onze artsen de hiervoor noodzakelijke tools aan. 

Daarnaast moedigen wij onze artsen actief aan om verbeteringen op locatie bij onze partners voor te stellen en mee te denken over de interne werkprocessen en protocollen. Met een arts van ons, kun jij als instelling rekenen op een gedreven professional en een objectieve adviseur tegelijkertijd.

 

Hoe werkt het?

Schermafbeelding 2022-08-25 om 15.07.35

Kennismaking

Welke wensen en verwachtingen zijn er?

Schermafbeelding 2022-08-17 om 14.13.17

Afspraken

Kwalitatief, voordelig, betrouwbaar en snel!

 

Schermafbeelding 2022-08-25 om 15.27.06

Start

Wij gaan voor jullie aan de slag!

Zonder titel (Banner (liggend)) (Poster (staand)) (4)

Partner programma

Door partners te worden, gaan wij een commitment met elkaar aan die voor ons van grote waarde is. Wij geloven in de kracht van samenwerken en tonen waardering voor het vertrouwen.

Ben jij namens jouw zorgorganisatie geïnteresseerd in een duurzame samenwerking met Artsen van morgen? Wij vertellen jou graag meer over de grote voordelen die ons Partner Programma kent en nemen de tijd om jouw vragen te beantwoorden.

Neem eenvoudig en vrijblijvend contact met ons op via: hallo@artsenvanmorgen.nl of bel naar 085 060 4242

 

Wat kun je verwachten?

Integriteit

Integriteit

Integriteit en eerlijkheid vormen ten alle tijden de basis voor onze omgang met zakelijke relaties, maar ook zeker met elkaar!

Professionaliteit

Professionaliteit

Een professionele werkwijze, met een informeel randje. Dat is de balans die wij nastreven!

Ontwerp zonder titel (20)

Creativiteit

Ruimte voor creativiteit staat hoog in het vaandel. Nieuwe ideeën zijn welkom en wij denken graag mee!

Beschikbare Basisartsen/ANIOS

Hieronder staan de basisartsen vermeld die binnenkort beschikbaar zullen komen. Al onze artsen zijn in het bezit van een voertuig.

Wij doen er alles aan om de lijst met basisartsen zoveel als mogelijk up to date te houden. Klik hier bij interesse in één van onderstaande profielen en vermeld het bijbehorende unieke kenmerk onder aan elk profiel. 

Meest gestelde vragen

In welke delen van Nederland zijn jullie actief?

Wij zijn actief in heel Nederland en hebben reeds samenwerkingen binnen alle denkbare specialismen in de eerstelijnszorg. 

Hoe snel kunnen jullie een arts bij ons op locatie krijgen?

Dat is erg afhankelijk van de wensen, voorkeuren en ambities van onze artsen. Dat is in dit proces leidend, mede om te waarborgen dat de inzet duurzaam zal zijn.

Echter, spreken wij regelmatig artsen die zeer uiteenlopende voorkeuren hebben en kunnen wij tijdig contact opnemen indien wij aansluiting zien bij de wensen van een zorginstelling.

Hoe lang duurt een opdracht?

Wij hanteren een looptijd van 9-12 maanden. Uiteraard vinden wij het belangrijk om alles in goed overleg te doen. 

 

Welke tarieven hanteren jullie?

Voor informatie over tarieven en overige details die een mogelijke samenwerking aangaan, verzoeken wij jou om contact met ons op te nemen via hallo@artsenvanmorgen.nl of te bellen naar het telefoonnummer 085 060 42 42.

Wij staan jou graag te woord.

Op welke basis worden jullie artsen op locatie geplaatst?

Onze artsen krijgen op het gebied van de praktijkervaring de ruimte om dit elders op te doen. Praktijkervaring is echter slechts één van de onderdelen van onze verscheidene trajecten. 

De artsen zijn- en blijven gedurende tijdelijke opdrachten in dienst van Artsen van morgen. 

Krijgen wij de mogelijkheid om een arts over te nemen?

Indien een arts zijn of haar passie heeft gevonden in een specifiek specialisme en daar graag voor in opleiding gaat, zullen wij dit ten alle tijden aanmoedigen.

Wij vragen de betreffende zorginstelling niet om enige vorm van vergoeding hiervoor en wensen beide partijen veel succes met het vervolg. Ons doel is daarmee behaald!

In samenwerking met:

Wat onze Partners zeggen

Ellipse 8

- Mike D.

“Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, nesciunt.”

Ellipse 8

- Mike D.

“Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, nesciunt.”

Ellipse 8

- Mike D.

Contactformulier