Basisarts buiten het ziekenhuis

Als basisarts heb jij de mogelijkheid om niet alleen binnen, maar ook buiten het ziekenhuis te werken. Jouw rol als ANIOS om patiënten buiten de traditionele ziekenhuisomgeving te helpen, is van groot belang. Wij, van Artsen van morgen, staan klaar om jou te begeleiden bij het vinden van je ideale specialisme en je passie te vinden. Met onze hulp vind je als basisarts altijd een passende vacature bij een van onze partners.

Moderne zorgorganisatie
✔ Gespecialiseerd in basisartsen
✔ Persoonlijke aandacht

Als basisarts buiten het ziekenhuis werken

Werken als basisarts buiten het ziekenhuis biedt jou de mogelijkheid om dichter bij de gemeenschap te staan, flexibel te zijn in je benadering en écht een verschil te maken in het dagelijkse leven van mensen. Als ANIOS buiten het ziekenhuis krijg je ook de kans om je breed te oriënteren en diverse medische uitdagingen aan te gaan. Dit houdt meer in dan alleen medische zorg bieden. Het gaat om het bouwen van vertrouwensrelaties, luisteren naar patiënten en het inspelen op unieke situaties die je niet altijd in een ziekenhuissetting tegenkomt.

Op zoek naar een vacature als basisarts?

Ontwerp zonder titel (21)

De specialismen binnen onze organisatie

Als moderne zorgorganisatie hebben we een breed scala aan specialismen waarin jij als basisarts buiten het ziekenhuis kunt werken. Wij hebben de connecties en kennis om jou op het juiste pad te zetten. Ben je benieuwd waar je als ANIOS buiten het ziekenhuis terecht kunt? We hebben altijd een passende vacature voor jou als basisarts. Wij zijn actief in de volgende specialismen:

Onze carrièreadviseurs adviseren en begeleiden jou als arts naar de vele mogelijkheden die de eerstelijnszorg jou te bieden heeft.

Schermafbeelding 2022-08-24 om 16.46.41

Schakel ons in als je als basisarts een passende vacature zoekt

Voel jij de passie om als basisarts buiten het ziekenhuis te werken en zoek je een uitdagende vacature? Ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen in jouw medische carrière als ANIOS buiten het ziekenhuis. Neem vandaag nog contact met ons op. De toekomst van de gezondheidszorg ligt in jouw handen.

Contactformulier