ANIOS overige sociale geneeskunde

Als jij je interesse hebt als ANIOS in de overige sociale geneeskunde, dan ben je bij Artsen van morgen op de juiste plek. Wij begrijpen dat het vinden van je ideale specialisme een uitdaging kan zijn. Met onze expertise en netwerk helpen we jou graag verder als basisarts in de overige sociale geneeskunde.

Moderne zorgorganisatie
✔ Gespecialiseerd in basisartsen
✔ Persoonlijke aandacht

Zoek je hulp bij het vinden van jouw ideale specialisme in de gezondheidszorg?

Wat ga je doen als ANIOS in de overige sociale geneeskunde?

Wil jij werken als ANIOS buiten het ziekenhuis? ANIOS overige sociale geneeskunde betreft een unieke en waardevolle richting binnen de medische wereld. Als basisarts overige sociale geneeskunde duik je diep in het raakvlak van medische zorg en de bredere maatschappelijke context. Denk hierbij aan preventie, beleidsvorming en de invloed van sociale factoren op gezondheid. Als ANIOS in deze overige sociale geneeskunde sta je dichter bij gemeenschappen en draag je bij aan een gezondere samenleving.

Ontwerp zonder titel (21)

De specialismen binnen onze organisatie

Wil jij niet aan de slag als ANIOS in de overige sociale geneeskunde? Naast basisarts overige sociale geneeskunde bieden we ook diverse andere richtingen aan. Van ANIOS bedrijfsgeneeskunde tot medische advisering en beleidsvorming bij overheidsinstanties. Waar je passie ook ligt, als moderne zorgorganisatie hebben we de connecties en kennis om je te introduceren bij topwerkgevers in jouw gewenste specialisme.

Schermafbeelding 2022-08-24 om 16.46.41

Zet de stap als basisarts in de overige sociale geneeskunde

Ben je klaar om je carrière een boost te geven door aan de slag te gaan als ANIOS in de overige sociale geneeskunde? Kom bij ons werken! Jouw expertise is essentieel voor een gezondere en rechtvaardigere maatschappij. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die voor je liggen als basisarts in de overige sociale geneeskunde.

Contactformulier