ANIOS Maatschappij & Gezondheid

Kies je als ANIOS voor maatschappij & gezondheid, dan maak jij je sterk voor de publieke gezondheid en een evenwichtige maatschappij. Je ziet meer, kunt meer en betekent meer. Daarom wordt dit domein binnen de zorg ook wel ''360 graden geneeskunde'' genoemd. Wil jij werken als basisarts verzekering maatschappij & gezondheid? Artsen van morgen helpt je graag verder.

Wat ga je doen als ANIOS in de maatschappij & gezondheid?

Als basisarts verzekering maatschappij & gezondheid bevind je je op het snijvlak van medische expertise en maatschappelijke vraagstukken. Je richt je niet alleen op individuele patiëntenzorg, maar kijkt ook naar bredere gezondheidsthema's binnen de samenleving. Hierbij kun je denken aan preventie, gezondheidsbevordering, beleidsvorming en onderzoek naar populatiegerichte gezondheidsuitdagingen. Als basisarts verzekering maatschappij & gezondheid werk je vaak samen met andere professionals, zoals beleidsmakers, onderzoekers en publieke gezondheidsorganisaties, om effectieve strategieën en interventies te ontwikkelen die bijdragen aan een gezondere maatschappij. Wanneer je gaat werken als ANIOS in de maatschappij & gezondheid heb je dus een cruciale en veelzijdige rol in het verbeteren van de volksgezondheid op macroniveau.

De volgende specialismen zijn onderdeel van het domein M&G:

  • Jeugdarts
  • Arts TBC-bestrijding
  • Arts forensische geneeskunde
  • Vertrouwensarts
  • Arts infectieziektebestrijding
  • Arts medische milieukunde
  • Donorarts
Schermafbeelding 2022-08-16 om 14.40.23

Verken als basisarts de mogelijkheden voor dit specialisme

Wil jij werken als ANIOS buiten het ziekenhuis? Dan is het werken als basisarts verzekering maatschappij & gezondheid wellicht iets voor jou. Neem rechtstreeks contact op met ons op via 085 060 4242 of hallo@artsenvanmorgen.nl.

Plan via onderstaande button eenvoudig en vrijblijvend een afspraak in met een van de carrièreadviseurs van onze zorgorganisatie. Wij beantwoorden graag al je vragen en zijn benieuwd naar jouw wensen!